Menu
– Skolehaver og et udendørs undervisningslokale giver eleverne mulighed for at komme tættere på naturen og opleve vigtigheden af at skabe gode samarbejder med jord, vand, klima, insekter, dyr og mikrober. Skolehaverne må gerne være placeret et sted, hvor der er indblik eller adgang for offentligheden. På den måde kan bevidstheden om madens rejse fra jord til bord deles med resten af borgerne i lokalområdet.
– Skolehaverne giver mulighed for, at der kommer flere voksne ind i skolen. Voksne med en anden uddannelsesbaggrund end læreruddannede, nemlig jordbrugsuddannede som kan være til inspiration for eleverne om at vælge en håndværksfaglig uddannelse i deres eget liv.
Ønsker du at dykke dybere ind i madens verden eller forbedre dine kulinariske færdigheder? Kontakt mig for skræddersyede kurser, inspirerende foredrag og unikke madoplevelser, der beriger både din smagssans og forståelse for madlavningens kunst. Lad os sammen udforske gastronomiens verden.
Køkkenet er hjertet i et hvert hus. Alt det der sker i køkkenet, har en årsag, og den årsag vil jeg gerne hjælpe med at finde frem til. Gennem viden om mad, kan du blive bedre til at snakke med dig selv og andre. Snakke om hvordan gør i maden bedre for din og min smag, mave og jorden.
CVR: 31452961
© 2023 | Simons Kogeskole v/Simon Milwertz Philipsen