Menu
Jeg er Simon Milwertz Philipsen og uddannet kok.
Simons Kogeskole skaber gode læringsrum og jeg arbejder med at udvikle menneskers evne til at koge, smage og spise.
Det meste af livet har jeg brugt på at forstå mad:
Køkkenet er hjertet i et hvert hus. Alt det der sker i køkkenet, har en årsag, og den årsag vil jeg gerne hjælpe med at finde frem til. Gennem viden om mad, kan du blive bedre til at snakke med dig selv og andre. Snakke om hvordan gør i maden bedre for din og min smag, mave og jorden.
Mad skal være bæredygtigt, både for natur, tegnebog og alle de væsener som lever af mad. Derfor har jeg stor respekt for levende råvarer og godt håndværk.
Jord til Bord ved Peters Gartneri
BMI madklub – motion til smagsløgene i Beder-Malling idrætsforening
Kursus for spejderledere ved “Linien ud nord”
Kursus i velsmagende klima-kostråd for søfarende
Klimadage med 7. og 8. klasser fra Beder og Malling
Undervisning af køkkenpersonale for mere grønt og økologi, Horsens Regionshospital
Kursus for spejderledere ved “Linien ud nord”
Underviser i madkundskab på læreseminaret
Underviser i madkundskab på læreseminaret
Surdej og brød med Malling Kro
Interview om smag og sanser til bla. P4, NOVAfm og Aarhus Stiftidende
Udgivet en bog om mad og smag: SANS
Efteruddannelse i smag for storkøkkenpersonale
Brygget cidereddike til salg i vejbod (æble, pære, blomme, drue, jordbær og mirabelle)
Underviser på VIA Aarhus læreruddannelsen i Madkundskab
Sygemeldt efter hovedtraume
Åbnet en vejbod med surdej og eddike
Fermentering og koservering af vilde planter for naturvejledere
Masterclass i Grøntsager for Frugtformidlingen
Gastronomisk lejesoldat i Madkulturen: ARLA Dairy Academy, FOODjam, Madtropperne,
Underviser på VIA Aarhus læreruddannelsen i Madkundskab
Rådgiver Meyers Grønne Frokostkøkken
Underviser på VIA Aarhus læreruddannelsen i Madkundskab
Underviser Bæredygtigt LAB ARLA PRO
Træner og rådgiver Studenterhusfonden
Efteruddannelse for køkkenpersonale
Frugteddiker og vejen dertil Erhvervsakademi Aarhus
MADfællesskaber for gymnasieelever i forsamlinghuse i DK
Masterclass i Grøntsager for Frugtformidlingen
Hus Forbi Hjemløsekalender 2018 – Min Livret
Udvikling og undervisning ved Samsø Madkulturhus: Vildt frokostfest, Vildt hverdagsmad
Ekstern konsulent Landbrug og Fødevarer: FoodFighter
Ekstern konsulent i Madkulturen: ARLA Dairy Academy, FOODjam, Madtropperne, Kulturnat
Børn i køkkenet og spisesalen Parkskolen Herning
Kursus i sanser, smag og madoplevelser Kantine Campus C
Underviser på VIA Aarhus læreruddannelsen i Madkundskab
Gastronomisk rådgiver på The Mayor Hotel i Aarhus
Ekstern konsulent Madkulturen, FOODjam
Ekstern konsulent Landbrug og Fødevarer: FoodFighter
Gastronomisk rådgiver på The Mayor Hotel i Aarhus
Konsulent på udvikling og træning af nyt koncept i Salling Bistro og Bar
Underviser på VIA Aarhus læreruddannelsen i Madkundskab
Ekstern konsulent i Madkulturen, FOODjam
Gastronomisk rådgiver på The Mayor Hotel i Aarhus
Underviser på Læreruddannelsen i Aarhus i Madkundskab
Eddikebryggerkursus for Samsø Fødevarenetværk
Dommer Kantineprisen 2015
Dommer MADkamp semifinale Aarhus 2015
Foredrag og LIVE Cooking for Tupperware Nordic
Konsulent og sparring ved åbning af Spisestedet, Frederiksgade 42
Ekstern konsulent i Madkulturen: MADlejr, FOODjam, MADkamp
Dommer Kantineprisen 2014
Dommer MADkamp semifinale Aarhus 2014
Konsulent Madkulturen: MADlejr, FOODjam, MADkamp
Underviser på valgfag VIA Aarhus. Tilberedningsmetodik og sensorik
Dommer Local Cooking konkurence, Region Sjælland
Konsulent Madkulturen, MADlejr – fremtidens lejrskole, Pilot projekt
Dommer Kantineprisen 2013
Konsulent Meyer Kantiner, løft af bundniveau og organisering af råvareflow for bedre økonomi, økologi, velsmag og brød
Bagekurser Aarstiderne, Krogerup Avlsgård
Tupperware, inspiration til årligt seminar for 1000 sælgere i hele norden
Mad og tjenere til bryllup på Samsø, skaldyr og hele svinestykker over åben ild.
Madteater, køkkenchef på Vølvens Spådom, Mette Martinussen og teateret Republique
Sommeraften på Steengaarden, 3 retter over bål af gårdens råvarer efter rundvisning i grøntsagsmarkerne
Kastanje smagning og middag, Westergaards Planteskole, Rynkeby Hestehave
Eddike brygmester med egne tønder. Æblecidereddike af hjemløse æbler som hobbyprojekt
Bagekurser Meyers Madhus, København
Netværk af unge forskere og fagfolk, arrangeret af FøSu academy
OPUS WP5, konsulent WP3 og undervisning på Lindevangsskolen
Fast kok, GO’ morgen Danmark, TV2
Høstmarked Knuthenlund Gods
Almanak ture for Meyers Madhus med Søren Espersen
Teknonom uddannelse med fag i sensorik, naturvidenskab, sociologi og produktudvikling
Chokoladesmagning og kursus chokolade for Personaleforeningen Velux
Gastronomisk assistent for Claus Meyer på kogeskole for madbloggere, Stockholm
Kok, Restaurant Herman, København. Thomas Herman
Simons Kogeskole opstart
Kok, Restaurant Saison, Hellerup. Erwin Lauterbach
Forplejning for holdet bag “Smagen af Danmark”, Lilleø
Gastronomisk underviser, Meyers Madhus, København
La Cuicine du Jardin, Touretes sur Loup, Frankrig. Køkkenskole i Provence. Arne Fusager
Kok, Kei’s Passion*, Nice, Frankrig. I dag Keisuke Matsushima
Sensorik kursus for lærere på kokkeskoler i hele landet
Kok, Anlægspavillonen, Holstebro
Udlært kok, Silkeborg Tekniske skole. Sølvmedalje
Kokkeelev, Restaurant Koch, Århus. Jesper og Michael Koch
Kokkeelev, Hotel Philip, Århus. Under køkkenchef Thorsten Schmidt
Ønsker du at dykke dybere ind i madens verden eller forbedre dine kulinariske færdigheder? Kontakt mig for skræddersyede kurser, inspirerende foredrag og unikke madoplevelser, der beriger både din smagssans og forståelse for madlavningens kunst. Lad os sammen udforske gastronomiens verden.
Køkkenet er hjertet i et hvert hus. Alt det der sker i køkkenet, har en årsag, og den årsag vil jeg gerne hjælpe med at finde frem til. Gennem viden om mad, kan du blive bedre til at snakke med dig selv og andre. Snakke om hvordan gør i maden bedre for din og min smag, mave og jorden.
CVR: 31452961
© 2023 | Simons Kogeskole v/Simon Milwertz Philipsen