Menu
Køkkenet er et produktionskøkken, der giver mulighed for at inddrage eleverne i madlavningen. Dette er med til at styrke elevernes ejerskab over den mad, som serveres. Det kan ikke erstatte madkundskab som undervisningsfag, fordi dette indeholder meget mere end produktion af mad, men det kan give nogle succesoplevelser hos de elever, som ikke nødvendigvis er de bedste bag et skrivebord, men lærer bedre med hovedet og kroppen i samspil.
– Køkkenet giver mulighed for, at der kommer flere voksne ind i skolen. Voksne med en anden uddannelsesbaggrund end læreruddannede, nemlig madhåndværkere, som kan være til inspiration for eleverne om at vælge en håndværksfaglig uddannelse i deres eget liv.
Ønsker du at dykke dybere ind i madens verden eller forbedre dine kulinariske færdigheder? Kontakt mig for skræddersyede kurser, inspirerende foredrag og unikke madoplevelser, der beriger både din smagssans og forståelse for madlavningens kunst. Lad os sammen udforske gastronomiens verden.
Køkkenet er hjertet i et hvert hus. Alt det der sker i køkkenet, har en årsag, og den årsag vil jeg gerne hjælpe med at finde frem til. Gennem viden om mad, kan du blive bedre til at snakke med dig selv og andre. Snakke om hvordan gør i maden bedre for din og min smag, mave og jorden.
CVR: 31452961
© 2023 | Simons Kogeskole v/Simon Milwertz Philipsen