Menu
Målet er at styrke dine evner i et køkken, ved at lave mad sammen i hyggelige rammer. Du lærer madlavning af erfarne køkkenfolk, så du kan komme hjem med nogle tips og tricks til madlavningen hjemme. Små fifs kan gøre det nemmere at hakke et løg, skære en rødbede i tern eller stege. Madlavning er ret nemt, når først du har det lært. Vi øver os på at tilberede og tilsmage, så du får nogle ”skills” til brug resten af livet. BMI madklub spiser mad som smager virkeligt godt. Du er ekspert i din smag. Ingen andre kan smage det du gør, derfor træner vi vores mad-sprog. Så det er nemmere for dig at spise mad, hver dag, som smager forrygende.
Hvis du gerne vil til at starte op i din lokale idrætsforening. Så kontakt mig endelig.
Ønsker du at dykke dybere ind i madens verden eller forbedre dine kulinariske færdigheder? Kontakt mig for skræddersyede kurser, inspirerende foredrag og unikke madoplevelser, der beriger både din smagssans og forståelse for madlavningens kunst. Lad os sammen udforske gastronomiens verden.
Køkkenet er hjertet i et hvert hus. Alt det der sker i køkkenet, har en årsag, og den årsag vil jeg gerne hjælpe med at finde frem til. Gennem viden om mad, kan du blive bedre til at snakke med dig selv og andre. Snakke om hvordan gør i maden bedre for din og min smag, mave og jorden.
CVR: 31452961
© 2023 | Simons Kogeskole v/Simon Milwertz Philipsen